
Natalia
Od najmłodszych lat jest zauroczona zwierzętami – i tymi dużymi, i tymi małymi. Od dziecka wychowywała się w mieście, a krowę pierwszy raz zobaczyła z bliska dopiero na studiach.
Natalia jest lekarzem weterynarii i dyplomowanym zootechnikiem po Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie. Warto wiedzieć, że najlepszy wydział weterynarii w Polsce i jedyny program zootechniki w naszym kraju należą właśnie do tego Uniwersytetu.


Przez wiele lat marzyła, żeby zostać chirurgiem dla małych zwierząt. Na studiach okazało się jednak, że chirurgia w plenerze jest o wiele ciekawsza – bez uprzedzenia, na spontanie, przy nagłych wypadkach.
Natalia ma bardzo sprecyzowane zainteresowania – bardzo lubi jeść. Od dawna interesuje ją żywność wysokiej jakości, a w szczególności to, jak takie jedzenie powstaje. Wciąż testuje jak dobierać nowe smaki w taki sposób, żeby wyszło coś pysznego.
„Lekarze weterynarii z zasady mają nadzór nad żywnością pochodzenia zwierzęcego, ale teraz, gdy jest Ovina, cieszę się, że mogę być z tym związana aż tak bardzo” – mówi Natalia.




Szczęśliwe owce
to te z Dębinki

Nasze produkty


